Kurs mod Fjerne Kyster

Denmark

+45 24678167
klubliv@hellerupsejlklub.dk

Lad drømmene flyde, og få et afbræk fra efterårets mørke aftener - Hellerup Sejlklub inviterer til klubaften og foredrag med Emil og Alfred fra Kurs mod Fjerne Kyster

13. oktober 2017 kl. 19-21. Middag fra kl 18. Sted: Hal 1

VIGTIG INFORMATION VEDR. TILMELDING
For hver enkelt billettype, vælg antal af billetter og tryk på "Læg i Kurv" inden du går videre til næste billettype.
Når du har alle de rigtige billettyper (HUSK OGSÅ AT TILVÆLGE FOREDRAG!!) og antal i din kurv, tryk da på "Foretag Tilmelding"

Hellerup Sejlklub er rigtigt glade for at kunne invitere alle medlemmer samt familie (omfatter partner, børn og forældre) til en herlig klubaften med spændende indlæg fra Emil og Alfred, som I nok alle kender fra TV-Serien "Kurs mod Fjerne Kyster" fra TV2.

I vil denne aften få en hel unik mulighed for at høre en fantastisk beretning fra drengene om forberedelse af turen samt fortællinger, billeder og video fra selve rejsen. Kom og bliv inspireret til jeres egne eventyr, eller mød op for at få en fantastisk aften med gode klubvenner og deres familier.

Emil Midé Erichsen (f.1990)

Som 11-årig overtog Emil selv rorpinden i sin første Optimistjolle. Siden blev det til masser af kapsejlads i Europajolle og på landsholdet i Laserjolle. Efter gymnasiet uddannede Emil sig til dykkerinstruktør og arbejdede på en dykkerskole på Bali. Hjemme igen tog han job som sejlinstruktør og som produktionsassistent på blandt andet TV-programmet X-Factor. I sommeren 2013 kastede han sammen med sin lillebror Theis fortøjningerne for at tage ud på en 3 år lang jordomsejling.

Interessen for sejlads kommer ikke fra fremmede. Emil er barnebarn af langturskaptajnen Troels Kløvedal, der med sit skib Nordkaperen, har sejlet verdenshavene tynde i knap 50 år. Sammen med sine forældre, Mikkel Beha Erichsen og Marian Midé, er Emil selv opvokset på en båd og har fået interessen for sejlads ind med modermælken.

Det blev noget med at sejle

I dette underholdene og eksotiske foredrag tager Emil deltagerne med ud på en rejse ombord på båden Havana, og igennem nogle af de fantastiske oplevelser der følger med, når man smider fortøjningerne og man kaster sig selv ud i den store verden.

Emil fortæller autentisk og indlevende om de overvejelser der ligger bag at hive tre år ud af kalenderen, når man er i starten af 20’erne, og det ansvar der ligger på en skippers skuldre.

Med en god blanding af humor, alvor og historiefortælling tager Emil deltagerne bag om de populære TV programmer ”Kurs mod fjerne kyster” og med en tur ud på den blå planet.

Selve foredraget starter kl 19.00, men vi spiser sammen fra kl 18.00. Hovmesteren vil i dagens anledning servere en rigtig god omgang skipperlabskovs, som skal bestilles senest d. 8. oktober gennem nedenstående tilmeldingsformular. Betaling for mad kan ikke refunderes. Drikkevarer kan købes på dagen.

Tilmeldingen til foredraget er ikke bindende, men da vi har en begrænsning ift. hvor mange mennesker vi kan være i lokalet, er det nødvendigt for os på forhånd at have en ganske præcis ide om hvor mange der deltager, ligesom hovmesteren skal kunne sikre at der er mad til alle, der ønsker det. Hvis du bliver forhindret i at deltage efter tilmelding, så skriv til os hurtigst muligt, så et andet medlem kan få del i fornøjelsen.

Vi lukker for tilmeldingen, når vi har nået loftet for hvor mange vi må være i Hal 1 eller senest 8. oktober, så skynd jer at få familien tilmeldt til dette arrangement.

Arrangementet er forbeholdt medlemmer, så husk gyldigt medlemskort og billetter på dagen!

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller rettelser til din tilmelding, så send en mail til klubliv@hellerupsejlklub.dk

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør